Opsætning af produkter, varer og kontoplan

Kontoadministration - oversigt

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via menuen System > Kontoadministration, kan Integra's kontoplan og varer administreres.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.144
Der henvises til denne omtale fra:
•  Opsætning af produkter, varer og kontoplan > Kontoadministration - varer > Genvej, stregkode og lokationer

•  Opsætning af forestillinger > Programvedligeholdelse - bisalgsprodukter > Valg af produkt
•  Billettyper > Billettypedetaljer > Kombibillet
•  Restaurant opsætning > Restaurant - menudetaljer > Hovedgruppe / varegruppe

Hovedkonti

[ top ]
Klik her, for at oprette en ny hovedkonto. Det er summeringerne fra hver enkel hovedkonto der bruges på kasserapporterne.

Varegruppe

[ top ]
Klik her, for at oprette en ny varegruppe. Hovedkonti's kan overordnet grupperes i varegrupper.

Varekonto

[ top ]
En varekonto er dybest set en vares helt grundlæggende stamkort. Det er valgfrit om man ønsker at bruge varekonti's, men de åbner op for brug af Integra's lagerstyring.

Vare

[ top ]
Via denne knap at nye varer oprettes. Det er varer der kan sælges via kiosken og/eller kobles på forestillinger som bisalgsprodukter. Opretter man en vare, så sker det via vinduet "vare administrationen"

Mellemregningskonto

[ top ]
Bruges til at oprette nye mellemregningskonti's.

Kvantumrabat

[ top ]
Bruges til at opsætte nye kvantumrabatter. Sker via vinduet "kvantumrabatter". Bruges til, at lade en kombination af varer udløse en bestemt rabat.

Kontoplan

[ top ]
Her vises hele kontoplanen oprettet i Integra. Man kan åbne og redigere de enkelte konti's ved at dobbeltklikke på dem, eller ved at bruge "rediger konto" knappen nedenfor.

Rediger

[ top ]
Åbner den valgte konto, så den kan redigeres.

Kontobevægelser

[ top ]
Åbner et nyt vindue, som viser alle kontobevægelser for den markerede konto.

Søgemuligheder

[ top ]
Vis alle > Vis alle konti's i hele Integra's kontosystem.

Søg konti > Gør det muligt at søge i alle kontis - derved kan man hurtigere finde den konkrete konto man leder efter.

Bisalgs varer > Vis kun de varer, der er aktiveret ift bisalgs.

Udskrifter

[ top ]
Udskriv stregkoder > Under "vare administrationen" kan man selv stregkoder til udvalgte varer. Klikkes der på denne knap, så vil alle varer, der er markeret med "medtag på stregkode udskrift" blive udskrevet med de tilsvarende stregkoder.

Udskriv kontoplan > Udskriver hele kontoplanen.

Udskriv varer > Udskriver alle varer oprettet i kontoplanen.