Restaurant opsætning

Restaurant - menudetaljer

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Herfra, at detaljerne for de enkelte menuer i restaurant'en kan styres.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Restaurant opsætning > Restaurant detaljer > Menuer

Slet

[ top ]
Herfra, at menuen kan slettes, hvis man ønsker dette.

Hovedgruppe / varegruppe

[ top ]
I og med menuerne kan sælges, så oprettes der også kontis for dem i kontosystemet. I dette rullegardin angives, hvor menuen's konto skal høre til.

Menu opsætning

[ top ]
Navn > Menuens navn.

Prioritet > Styrer hvordan menuen skal vises ift de andre menuer. Bruges både ift visning i Integra og ift hjemmesiden. Prioritet er en sorteringsrækkefølge - de menuer med de laveste prioritet, vises først.

Pris > Menuens pris.

Online > Skal menuen tilbydes online.

Pris ved kombination af restaurant og forestillingsbilletter > Er muligheden for rabat ved kombination af restaurant og billetter aktiveret, så kan man angive en alternativ menupris her. Denne menupris bruges kun, når menuen kombineres med eventuelle forestillingsbilletter.

Beskrivelser

[ top ]
Beskrivelse af menuen. Bruges ift hjemmesiden.