Billettyper

Billettypedetaljer

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via menuen System > Billetopsætning > Billettyper, kan man oprette/redigere/slette de billettyper som Integra arbejder med. Billettyper kan bruges til at justere forestillingernes ordinære billetpriser - enten med rabatter eller merpriser.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Billettyper > Billettyper > Oprettede billettyper

•  Opsætning af forestillinger > Programvedligeholdelse - detaljer > Billettyper

Der henvises til denne omtale, fra følgende FAQ-spørgsmål:
•  Kan jeg lave en billettype, så jeg selv - fra reservation til reservation - kan bestemme hvad billetprisen skal være?

Navn

[ top ]
Navnet på billettypen. Bruges i Integra programmet, og udskrives også evt på billetter, og eventuelle kvitteringer.

Særlig billettekst

[ top ]
Skal der udskrives en særlig billettekst på billetter af denne billettype.

Betalingsmiddel

[ top ]
Skal Integra default vælge et andet betalingsmiddel end "kontant", når en ordre omfatter billetter af denne billettype?

Billettype indstillinger

[ top ]
Indstillinger for billetter af denne billettype:

Udskriv pris på billet > Skal prisen på billetten udskrives på billetten?

Registrer som fribillet > Skal billetten registreres som fribillet? Primært ift udlejer rapportering.

VIP rabatgivende > Skal denne billet udløse eventuelle VIP rabatter?

Fritag for gebyrer > Skal denne billet automatisk fritage hele ordren for gebyrer (fx telefon og internet gebyrer).

Default aktiveret ift alle forestillinger > Skal denne billettype per default tages med som en tilladt billettype ift forestillinger? Se evt mere under billettyper sektionen under programvedligeholdelsen.

Pris kan overstyres > Er dette felt markeret, så vil Integra komme frem og spørge om en billetpris, når der reserveres billetter af denne billettype.

Udskriv på én billet > Skal alle billetter på en ordre, af denne billetype, blot udskrives på én billet?

Cafe > Disse indstillinger udfases.

Ved restaurant kombi > Ved kombination af billetter og restaurant pladser, så kan Integra automatisk vælge den billettype, hvor dette felt er markeret. Derved kan en kombination af billetter og restaurant pladser sættes op til, at udløse en rabat.

Rabat

[ top ]
Via denne ramme, at en eventuel fast rabat på denne billettype angives.

Rabat i procent og/eller kroner > En fast rabat ift forestillingens ordinære billetpris. Man kan fx angive en fast rabat på 5 kroner, eller på 5%.

Fast pris > Billetter af denne billettype koster et fast beløb, uanset forestillingens ordinære billetpris.

Fribilletter > Angiver, at fx 5 billetter udløser én fribillet.

Differentieret > Angiver, at billetprisen varierer alt efter hvor mange billetter af denne billettype, der er på den enkelte ordre.

Kombibillet

[ top ]
Skal en del af billetprisen føres over på en vare? Fx hvis man ønsker en billettype, der automatisk inkluderer et glas champagne eller lignende, så kan det angives her. Man skal vælge vare i rullegardinet, samt angive hvor stor en del af billetprisen der skal bogføres til denne vare.

Administrationen af varer sker via kontosystemet.

Mellemregningskonti

[ top ]
Fungerer stort set på samme måde, som med kobi-opsætningen - dog er det kun mellemregningskonti's man kan vælge her. Fx hvis man ønsker en billettype, der automatisk bogfører en del af billetprisen ud på en speciel mellemregningskonto. Man skal vælge mellemregningskontoen i rullegardinet, samt angive hvor stor en del af billetprisen der skal bogføres til denne konto.
Administrationen af mellemregningskontoer sker via kontosystemet.