Opsætning af produkter, varer og kontoplan

Kontoadministration - varer

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Dette vindue der bruges til administration af varer i Integra. Kan åbnes via System > Kontoadministration.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
3. maj 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.162
Der henvises til denne omtale fra:
•  Opsætning af produkter, varer og kontoplan > Kontoadministration - oversigt > Vare

•  Opsætning af forestillinger > Programvedligeholdelse - bisalgsprodukter > Valg af produkt

Der henvises til denne omtale, fra følgende FAQ-spørgsmål:
•  Hvordan tilbyder jeg folk et bestemt produkt ifm en forestilling?

Navn og hovedkonto/varegruppe

[ top ]
Navn på varen, og hvor den skal placeres i kontoplanen.

Pris

[ top ]
Hvad skal denne vare koste.

Via "progressiv prisstruktur" kan man angive, at stkprisen skal ændres, jo flere enheder man køber. De progressiv prisstrukturer styres via listen og ny/rediger/slet knapperne.

Varekonti

[ top ]
Er der oprettet varekontis til styring af lager, så kan varen kobles på en eller flere varer, via denne del.

Genvej, stregkode og lokationer

[ top ]
Genvej > Et tal, som man kan bruge til hurtigt at søge varen frem i kiosk-salget. Er hurtigere at skrive "119", end "cola, mellem" - og det dette felt er til.

Stregkode > Skal denne vare med på stregkodeudskriften, med en bestemt stregkode?

Lokationer > Hvorfra sælges denne vare, og hvor skal denne vare evt kunne udleveres, hvis den er blevet solgt online? Lokationer kan redigeres via "rediger" knappen.

Bisalgsprodukt / Salg ifm forestillinger

[ top ]
Herfra, at man styrer om produktet skal kunne kobles på forestillinger, som et bisalgsprodukt. Det er kun varer, hvor "tillad salg ifm forestillinger" er markeret, som kan kobles på forestillinger. Se evt mere under "programvedligeholdelse - bisalgsprodukter".

Markeres en af de tre underliggende afkrydsningsfelter, så vil knappen "angiv default indstillinger" blive aktiveret. Klikkes der, så vil bisalgs-vinduet åbnes, og man vil der kunne angive de default værdier der skal anvendes

Tilføj automatisk til nye forestillinger > Skal denne vare automatisk foreslåes som et bisalgsprodukt, når der fremover oprettes nye forestillinger? Hvis ja, så vil den bruge default indstillingerne angivet via "angiv default indstillinger" knappen.

Tilføj til eksisterende forestillinger > Skal denne vare kobles på eksisterende forestillinger, som et bisalgsprodukt? Sættes kryds her, så vil produktet automatisk blive koblet på alle eksisterende forestillinger, med de default indstillingerne der er angivet via "angiv default indstillinger" knappen.

Opdater eksisterende forestillinger > Opdater alle eksisterende forestillinger, hvor dette produkt allerede er koblet på. De konkrete indstillinger per forestilling, vil blive opdateret med de nye default indstillinger der er angivet via "angiv default indstillinger" knappen.

Tillad KUN salg ifm forestillinger > Sættes kryds her, så vil dette produkt kun blive solgt som et bisalgsprodukt. Salg af produktet via kiosken er ikke muligt.

Beskrivelse og billede

[ top ]
Disse felter afhænger også af "tillad salg ifm forestillinger" markeringen. Bisalgsprodukter kan sælges online også, og i den forbindelse kan man her - generelt for varen - angive en eventuel produktbkesrivelse og/eller et billede.

Online salg

[ top ]
Tillad salg af dette produkt, uden at de er tilknyttet nogen forestilling. Dvs online salg af produkterne, uden der er tilknyttet nogen forestilling bliver muligt.

Der kan sælges enten til en specifik dato - eller generelt, uden der er nogen forbrugsdato specificeret.

Opsætningen af mulighederne for de enkelte produkter, sker via "