Opsætning af produkter, varer og kontoplan

[ forsiden | udskriv ]
Generel introduktion til administrationen af kontosystemet. Er endnu ikke dokumenteret i dybden - men de væsentligste funktioner og vinduer er omtalte.

Skærmbilleder

•
Kontoadministration - oversigt
Via menuen System > Kontoadministration, kan Integra's kontoplan og varer administreres.
•
Kontoadministration - varer
Dette vindue der bruges til administration af varer i Integra. Kan åbnes via System > Kontoadministration.
•
Kontoadministration - kvantumrabatter
Herfra, at eventuelle kvantumrabatter oprettes/redigeres/slettes.

FAQ

•
Hvordan laver jeg et tilbud a la "3 poser haribo for 20 kroner"?
•
Hvordan får jeg en bestemt vare solgt sammen med billetter til en forestilling?