Opsætning af forestillinger

Programvedligeholdelse - bisalgsprodukter

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via dette vindue, at man kan tilføje/redigere bisalgsprodukter ifm forestillingerne.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. maj 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.164
Der henvises til denne omtale fra:
•  Opsætning af forestillinger > Programvedligeholdelse - detaljer > Produktsalg/bisalgsprodukter

•  Opsætning af produkter, varer og kontoplan > Kontoadministration - varer > Bisalgsprodukt / Salg ifm forestillinger

Valg af produkt

[ top ]
Her man udvælger det produkt man vil knytte på forestillingen.

Rullegardinet vil kun indeholde de varer, der - via kontosystemet - er markeret med "tillad salg ifm forestillinger". Læs mere om dette, under "vare adminsitration".

Klikkes på ">>" knappen kommer man til vare administrationen for den valgte vare.

Via "kontosystem" knappen kommer man til oversigten for kontosystemet. Dermed kan man hurtigt komme over i kontosystemet, og evt aktivere varer, hvis man har brug for dette.

Bisalgstype

[ top ]
Hvordan skal produkterne kobles på de enkelte bestillinger til den aktuelle forestilling?

Tvunget > Produktet tvinges på bestillingen, og kan ikke fravælges. Bemærk desuden, at produktetspris inkluderes i billetprisen, så er den ordinære billetpris 80 kroner, og koster produktet 20 kroner, så vil billetprisen blive vist som 100 kroner alle steder. Det er kun Integra brugere, der via System > Systemopsætning > Logon & netværk er aktiverede ift funktionen "Salg & bestilling > Salg & håndtering > admin", som kan fravælge disse produkter.

Opt-out > Produktet tilvælges automatisk, men kan uden problemer fravælges - både i Integra programmet og via hjemmesiden.

Opt-in > Produktet tilbydes, men skal aktivt vælges til. Både i Integra programmet og via hjemmesiden.

Max antal

[ top ]
Hvor mange enheder, af det valgte produkt, må der sælges til hver enkel forestilling.

Kategori og prioritet

[ top ]
Kategori > Bisalgsprodukter kan kategoriseres - og det sker via "kategori" rullegardinet. Redigeringen af de mulige kategorier sker via "rediger" knappen til højre.

Prioritet > I hvilken rækkefølge skal produkterne vises? Først sorteres alle produkter, pr forestilling, efter kategorierne... Og under hver kategori bruges "prioritet" så til at sortere efter.

Vis hvor + online pris

[ top ]
Vis hvor > Hvor/på hvilke platforme skal dette produkt eksponeres.

"Integra programmet" henviser til, om produktet skal eksponeres i selve Integra programmet ifm billetbestilling og/eller p-tasten, "Internet salg" er den traditionelle hjemmeside, og "Cellpoint adgang" er en API adgang der bruges til app'en. Man kan således specifikt styre, på hvilke platforme det her konkrete produkt skal eksponeres.

Er det fx kun "internet salg" der er markeret, så vises produktet kun på den traditionelle hjemmeside - men ikke i programmet eller app'en.

Online pris > Skal det tilbydes online, med en speciel pris?

Bemærk, at der også kan angives beskrivelse og billeder til produkter ifm online visningen - dette gøres dog generelt for produktet, via den generelle vare-administration.

Billetter

[ top ]
Når en kunde har valgt et eller flere bislagsprodukter, skal der så udskrives en billet for dette, så han/hun har bevis for sit køb.

Men via denne sektion, at det angives, hvordan disse billetter skal se ud.

Individuel / samlet > Skal der udskrives én individuel billet pr enhed, eller én samlet billet, for alle enheder.

Alt. titel > Skal der bruges en alternativ titel på billetten.

Billettekst > Styring af de tre linjer tekst i bunden af billetten. Billetteksterne kan redigeres via "rediger" knappen til højre. Åbner vinduet til redigering af billettekster.

Forbrug > Hvordan skal indløsning af disse bisalgs-produkter være mulig?