Systemopsætning

Brugerstyring

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Der kan oprettes forskellige brugere, med forskellige rettigheder, i Integra. Det gøres via System > Systemopsætning > Logon & netværk.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Opsætning af forestillinger > Programvedligeholdelse - låste sæder
•  Opsætning af forestillinger > Programvedligeholdelse - bisalgsprodukter > Bisalgstype

Der henvises til denne omtale, fra følgende FAQ-spørgsmål:
•  Kan jeg begræsne bestemte brugeres adgang til Integra?

•  Kan jeg markere bestemte sæder, som kun jeg kan sælge?

Brugere

[ top ]
Herfra man kan redigere eksisterende brugere, eller oprette nye brugere. Det er når man logger på Integra, at man taster sit kodeord ind - og udfra det, kan vi så styre hvad de enkelte brugere skal have adgang til.

Events

[ top ]
Lister alle funktioner i Integra, og om den valgte bruger skal have adgang til denne funktion. Hver funktion er beskrevet med titel + nærmere beskrivelse.

Ved dobbeltklik på de enkelte funktioner kan brugeren tildeles/fratages adgang.