Opsætning af forestillinger

Programvedligeholdelse - låste sæder

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Låste sæder, er sæder der kun kan sælges af Integra-brugere med specifikt adgang til dette. Det er via dette vindue, at låste sæder kan sættes på pr forestilling/sal/film.

Man kan komme til dette vindue, blandt andet via "låste sæder" sektionen på programvedligeholdelsen. Opsætningen af, hvem der må sælge låste sæder, sker via brugerstyringen.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
11. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Opsætning af forestillinger > Programvedligeholdelse - detaljer > Låste sæder

Salbilledet

[ top ]
Viser salen. Det er de røde sæder, der er låste sæder.

Tilføj/fjern/nulstil

[ top ]
Tilføj > Marker sæder med musen på salsbilledet, og klik "tilføj", for at tilføje dem til gruppen af låste sæder.

Fjern > Samme som "tilføj", men her fjerne man sæder, fra gruppen af låste sæder.

Nulstil > Fjerne alle låste sæder.

Indstil - 1

[ top ]
De valgte låste sæder skal kun bruges på den aktuelle forestilling.

Indstil - 2

[ top ]
De valgte låste sæder, skal bruges på alle forestillinger af den aktuelle film i den aktuelle sal. Kan bruges til, at lave låste sæder på mange forestillinger på én gang.

Indstil - 3

[ top ]
De valgte låste sæder, skal bruges på alle forestillinger - uanset film - i den aktuelle sal. Kan bruges til, at lave låste sæder på mange forestillinger på én gang.

Brug som default fremover

[ top ]
Skal de valgte låste sæder, default bruges som låste sæder, når der fremover oprettes låste sæder i den aktuelle sal?