Integra support videoer

Versioner

Titel Dato

Nye features
Video-beskrivelser, af udvalgte features i Integra.

•  Kombinationsgavekort Uploadet den 29/11-2013
  Introduktion til vores nye kombinationsgavekort. Ver. 1.2.297 og frem

•  Arrangementer online Uploadet den 21/2-2013
  En hurtig introduktion til, og visning af, hvordan arrangementer tager sig ud online. Ver. 1.2.230 og frem

•  Dybere intro til arrangementspakken Uploadet den 15/2-2013
  En dybere og mere gennemgribende intIntroduktion til 'Klub & arrangementspakken' Ver. 1.2.226 og frem

•  Introduktion til 'Programplanlægningspakken' og 'Klub & arrangementspakken' Uploadet den 20/12-2012
  Introduktion til 'Programplanlægningspakken' og 'Klub & arrangementspakken' Ver. 1.2.210 og frem

•  Integration af Nordiske gavekort Uploadet den 5/11-2012
  Introduktion til, hvordan de nye gavekort fra Nordisk er integreret ind i Integra. Ver. 1.2.196 og frem

Forestillinger
Oprettelse og redigering af forestillinger, samt gennemgang af de mere specifikke indstillinger ifm. forestillinger.

•  Opret forestilling Uploadet den 18/8-2011
  Kort introduktion til, hvordan man opretter forestillinger i Integra... Ver. 1.1.257 og frem

•  Rediger forestilling Uploadet den 19/8-2011
  Redigering af forestillinger + salsflytning. Ver. 1.1.257 og frem

•  Forestillingsdetaljer Uploadet den 19/8-2011
  Detaljeret gennemgang af de forskellige muligheder i opsætningen af de enkelte forestillinger... Ver. 1.1.257 og frem

•  Billettekster Uploadet den 19/8-2011
  Hvad er billettekster, og hvordan bruges og administreres de. Ver. 1.1.257 og frem

•  Sektioner Uploadet den 19/8-2011
  Introduktion til administration og brug af sektioner Ver. 1.2.40 og frem

•  Bisalgsprodukter - intro til de nye features Uploadet den 2/9-2011
  Intro til bisalgsprodukter, og hvad det er vi har lavet af nye funktioner i forbindelse med dem. Ver. 1.2.97 og frem

•  Bisalgsprodukter - tilkobling Uploadet den 2/9-2011
  Beskrivelse af, hvordan produkter kobles på en forestilling som et bisalgsprodukt. Ver. 1.2.97 og frem

•  Bisalgsprodukter - indløsning Uploadet den 2/9-2011
  Beskrivelse af, hvordan bisalgsprodukter indløses/forbruges... Ver. 1.2.97 og frem

Ældrer videoer
•  Features i den nye version (1.2.97) Uploadet den 26/8-2011
  Gennemgang af de væsentligste features i den nye version med mere... Fra ver. 1.1.257 og til 1.2.97

•  Opgradering af Integra Uploadet den 18/8-2011
  Kort beskrivelse af, hvordan Integra opgraderes. --- Bemærk, at det er blevet muligt at autoopgradere efter denne video blev produceret. Fra ver. 1.1.257 og til 1.2.145

Menu
Opret konto

Login

Support
Fjernstyring
Support videoer

Online hjælp
Changelog