Fjernstyring

Følg nedenstående guide, for at starte TeamViewer fjernstyring op...

1
Klik på dette link, for at downloade TeamViewer QuickSupport programmet.

2
Vælg "kør", når windows spørger om du ønsker at køre eller gemme programmet...

3
Ok og/eller bekræft de sikkerhedsadvarsler der måtte komme. Bemærk, at de kan se ud på mange måder. Uanset hvad, skal de ok'es og/eller bekræftes, så du starter TeamViewer QuickSupport.

4
Når TeamViewer QuickSupporter startet, vil du se et vindue a la billedet til højre. Du skal derefter oplyse "Dit ID" og "Adgangskode" over telefonen.

Derefter har vi mulighed for, at overtage din skærm.

Link til denne side:
http://support.poweredbyintegra.dk/?goto=fjernstyring.asp

Menu
Opret konto

Login

Support
Fjernstyring
Support videoer

Online hjælp
Changelog