Integra support videoer

Video

Bisalgsprodukter - intro til de nye features
Intro til bisalgsprodukter, og hvad det er vi har lavet af nye funktioner i forbindelse med dem.

JW Player goes here

En kort introduktion til bisalgsprodukter, og hvad det er vi har lavet af nye funktioner i forbindelse med dem.

INDHOLD
0:05 Intro
0:25 Administration af biosalgsprodukterne
0:44 Indstilling af de enkelte produkt tilknytninger
1:00 Produktsalg i Integra ifm salg af billetter
2:12 Produktsalg direkte fra listen med dagens forestillinger
2:40 Ny visning af bisalgsprodukter på hjemmesiden
3:45 Info om produktsalg i info-vinduet

Se evt mere, om tilkoblingen af produkter her:
http://support.poweredbyintegra.dk/default.asp" TARGET="_blank">http://support.poweredbyintegra.dk/default.asp?goto=video_detaljer.asp&id=14

Se evt mere, om indløsningen af produkter her:
http://support.poweredbyintegra.dk/default.asp" TARGET="_blank">http://support.poweredbyintegra.dk/default.asp?goto=video_detaljer.asp&id=13

Oprettet den 2/9-2011. Gældende fra og med version 1.2.97 og frem.

<<Tilbage

Dybt link til denne video:

Menu
Opret konto

Login

Support
Fjernstyring
Support videoer

Online hjælp
Changelog