Integra support videoer

Video

Dybere intro til arrangementspakken
En dybere og mere gennemgribende intIntroduktion til 'Klub & arrangementspakken'

JW Player goes here

En gennemgang - i grove træk - af de nye funktioner i henholdsvis 'Programplanlægningspakken' og 'Klub & arrangementspakken'.

INDHOLD
--------------------------------------------------------------------------------
0:05 - Introduktion
2:08 - Eksempel
6:08 - Teknikken
8:10 - Transaktionslisten, kasserapporter, udlejertal og forestillingsinfo
11:40 - Opsætning af arrangementer

Oprettet den 15/2-2013. Gældende fra og med version 1.2.226 og frem.

<<Tilbage

Dybt link til denne video:

Menu
Opret konto

Login

Support
Fjernstyring
Support videoer

Online hjælp
Changelog