Restaurant opsætning

Restaurant detaljer

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Dette vindue der åbnes, når man opretter en ny restaurant - eller vil redigere en eksisterende restaurant.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Restaurant opsætning > Restaurant listen > Ny/rediger
•  Restaurant opsætning > Restaurant - åbningstider > Justeringer

Generelt

[ top ]
De generelle informationer om restaurant'en.

Navn > Resturantens navn.

Kodeord > Det kodeord restauranten skal bruge, for at logge på den specielle restaurant hjemmeside.

Prioritet > Styrer i hvilken rækkefølge restauranterne vises i. Bruges både i Integra-programmet og på hjemmesiden.

Terminal > Hvilken terminal skal bruges, når der registereres betalinger via den specielle restaurant hjemmeside.

Online > Skal restauranten'en vises online?

Kapacitet

[ top ]
Hvor mange pladser er der i restauranten, og hvor mange reservationer kan restauranten håndtere.

Antal pladser kan, for udvalgte perioder, justeres både og og ned, via "justeringer" - disse angives inde under de enkelte dages åbningstider.

Beskrivelser

[ top ]
Beskrivelser af resturanten'en. Bruges ift hjemmesiden.

Menuer

[ top ]
Hvilke menu'er tilbyder restauranten. Via "ny" knappen kan nye menuer oprettes - redigering af eksisterende menuer kan gøres ved, at dobbeltklikke i listen.

Oprettelse/redigere af menuer sker i vinduet "restaurant - menudetaljer".

Åbningstider

[ top ]
Herfra man kan se restaurant'ens åbningstider med mere. Redigering af åbningstiderne sker blot ved, at man dobbeltklikker i listen. Derved åbnes vinduet "restaurant - åbningstider", hvorfra de enkelte detaljer kan styres.