Restaurant opsætning

Restaurant - åbningstider

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Herfra, at åbningstiderne for en given restraurant styres.

8. marts 2012

1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Restaurant opsætning > Restaurant detaljer > Kapacitet

Åbne/luk

[ top ]
Angiver hvornår restauranten henholdsvis åbner, og lukker, den valgte dato.

Menuer

[ top ]
Hvilke menuer sælges den angivne dato. Viser de menuer der er tilknyttet den valgte restaurant. På den måde kan man fx lave menuer, som kun tilbydes udvalgte dage. De neklete menuer aktiveres/deaktiveres med dobbeltklik.

Justeringer

[ top ]
Under restaurant opsætningen er det angivet, hvormange samtidige pladser der er i restauranten. Dette kan dog, for specielle perioder, overstyres, via justeringerne.

Justeringer er defineret som et start tidspunkt, slut tidspunkt - og så en justering af antal pladser.

Derved kan man fx angive, at den 30/3-2012, fra klokken 1400 til 1600, er der +50 pladser tilgængelige i restauranten. Derved vil Integra tillade, at der reserveres det normale antal pladser + 50 pladser (dvs 350 i det aktuelle eksempel). Men kun i det tidsrum, som justeringen gælder.

Nye justeringer kan oprettes via "ny" knappen. Eksisterende justeringer vises i listen nedenfor, og kan reigeres/slettes, ved at dobbeltklikke i listen.

Slet

[ top ]
Ved klik på denne knap slettes åbningstiderne for den valgte dato.

Gem

[ top ]
Gem > Gemmer åbningstider, menuvalg og justeringer for den angivne dato.

Gem og kopier > Gemmer åbningstider, menuvalg og justeringer for den angivne dato - og kopiere samtidig disse indstillinger til de efterfølgende X antal dage. Når man klikker på knappen vil den spørge hvor mange dage der skal kopieres til.