Billettyper

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via menuen System > Billetadministration > Billettyper kan alle billettyper oprettes/redigeres/slettes.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Opsætning af forestillinger > Programvedligeholdelse - detaljer > Billettyper

Der henvises til denne omtale, fra følgende FAQ-spørgsmål:
•  Kan jeg lave en billettype, så jeg selv - fra reservation til reservation - kan bestemme hvad billetprisen skal være?

Oprettede billettyper

[ top ]
Lister alle oprettede billettyper. Man kan redigere de konkrete billettyper ved "rediger" knappen eller ved blot at dobbeltklikke i listen. Åbner "billettypedetaljerne".

Ny/rediger

[ top ]
Ny > Opret en ny billettype.

Rediger > Rediger den valgte billettype.

Begge knapper åbner vinduet med "billettypedetaljer".

Slet

[ top ]
Slet den valgte billettype.