Købsfrister

[ forsiden | udskriv ]
Generel opsætning og håndtering af købsfrister.

•
Opsætning af købsfrist
Den generelle opsætningen af købsfrist håndteringen, via menuen System > Systemopsætning > Automation. Det er ikke her de konkrete købsfrister styres, men her, at default indstillingerne for alle købsfrister angives.
•
Reservationer med købsfrist
Via menuen "Salg & bestilling > Bookinger med købsfrist" kan alle reservationer med en aktiv købsfrist ses og administreres.

FAQ

•
Kan jeg sætte købsfrister på én forestilling - men ikke alle?