Købsfrister

Reservationer med købsfrist

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via menuen "Salg & bestilling > Bookinger med købsfrist" kan alle reservationer med en aktiv købsfrist ses og administreres.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Købsfrister > Opsætning af købsfrist > Automatisk håndhævelse af købsfrister

Reservationer

[ top ]
Dette er en simpel liste, med alle de reservationer der er købsfrister på. Viser info om kunde, forestilling - og den aktuelle købsfrist plus resverationens status ift købsfristen.

Reservationen kan åbnes ved blot at dobbeltklikke på den.

Slet & advar

[ top ]
Klikker man her, så vil Integra automatisk slette og advare kunderne, på alle de reservationer hvor det er relevant.

Fristerne for, hvornår der skal advares, og hvornår der skal slettes, styres via den generelle opsætning af købsfrister. Bemærk, at Integra altid vil forsøge at advare før den sletter.

Dvs. er fristen for en reservation overskredet, men uden der er advaret, så vil Integra automatisk advare, og udsætte fristen.

Integra kan også - via den generelle opsætning af købsfrister - sættes op til, at slette og advare automatisk hver nat.