Systemfunktioner

[ forsiden | udskriv ]
Der er en række generelle system- og service-funktioner i Integra. De vil blive beskrevet her.

Skærmbilleder

•
Autoopgradering
Via menuen Om Integra > Check for opgraderinger, kan Integra checke om der er opgraderinger tilgængelig - og den kan opgradere sig selv, hvis det ønskes.
•
Database reconnect
Integra har enkelte steder svært ved, at "holde" forbindelsen til databasen. Hidtil har det udløst, at Integra simpelthen bare afsluttede. Med "Database reconnect", så vil programmet løbende checke, om forbindelsen er som den skal være - og hvis ikke, så forbinder den igen.
•
Fejl ifm nedbrud
Crasher Integra midt i behandlingen af en ordre, så kan dette betyde, at denne ordre ikke bliver afsluttet rigtigt, registreret korrekt - og det kan i værste fald giver kassedifferencer også. Med denne funktion, så holder Integra selv øje med, om den blev afsluttet korrekt - og hvis ikke, så checker den om brugeren var igang med en ordre - og om der er fejl på denne.