Systemfunktioner

Database reconnect

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Integra har enkelte steder svært ved, at "holde" forbindelsen til databasen. Hidtil har det udløst, at Integra simpelthen bare afsluttede. Med "Database reconnect", så vil programmet løbende checke, om forbindelsen er som den skal være - og hvis ikke, så forbinder den igen.

Dette er en feature der skal aktiveres i hver enkelt biograf/revy.

Derudover, så er det noget der kører i "baggrunden" - dvs. man oplever kun funktionens eksistens, hvis der opstår problemer. Nedenstående skærmbillede er eksempel på dette - hvor programmet har mistet sin database forbindelse.

Men essentielt, så er det en funktion der løbende står og checker, om database forbindelsen er ok. Mistes forbindelsen pludseligt, så vil Integra forsøge at genetablere forbindelsen. Dette vil ske med det samme, efter yderligere 1 sekund, efter yderligere 2 og efter yderligere 5 sekunder. Lykkedes det ikke med disse fire forsøg, så vil den vise en besked på skærmen omkring dette.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
21. juni 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.175

Status

[ top ]
Mister Integra forbindelsen, så programmet's titellinje ændre sig... Dette betyder, at databasen forbindelsen er tabt - men at programmet er igang med at genetablere forbindelsen.

Fejl

[ top ]
Lykkedes det ikke Integra at genetablere forbindelsen, så vil denne fejl komme frem.