Kommunikation via nyhedsbreve

E-mail nyhedsbreve - indhold

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via dette vindue indtastes indholdet til nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er bygget op, med brødtekst i toppen af e-mailen - og med en række faste elementer under. Via dette vindue kan brødteksten indtastes - og de faste elementer man ønsker kan tilvælges, i den rækkefølge man ønsker.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Kommunikation via nyhedsbreve > E-mail nyhedsbreve - kriterier > Næste

Brødtekst

[ top ]
Her brødteksten tastes ind. Emnet bruges også i e-mailen's emne linje.

Via "brødtekst" feltet, kan en valgfri tekst tastes ind. Via rækken af knapper kan teksten HTML formateres:
  • "f - fed", "k - kursiv" og "S - stor"
  • "V - venstre justeret, "C - centreret" og "H - højre justeret"
  • "Link" formaterer et link
  • "Billede" indsætter et billede

Indholdselementer

[ top ]
I listen til venstre har man en række indholdselementer at vælge imellem. Det er standardiserede indholds-elementer, som Integra sammensætter helt automatisk.

Preview

[ top ]
Via disse to knapper man kan preview'e nyhedsbrevet...

Udsend

[ top ]
Når man klikker her, så vil Integra først spørge, om man er sikker. Derefter spørger programmet, om man ønsker at se et preview af nyhedsbrevet. Til slut, vil den vise et lille status vindue om, hvordan nyhedsbrevet afleveres til vores server - som så efterfølgende sørger for udsendelse af nyhedsbrevet.