Gavekort

Solgte gavekort - detaljer

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Dette vindue viser detaljerne for et konkret, udstedt, gavekort. Kan åbnes via menuen Kunder > Kreditorer, via kundedetaljerne - og vinduet vises også, når gavekortet sælges.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Gavekort > Solgte gavekort > Gavekort listen

Gavekort type

[ top ]
Hvilken af de oprettede gavekort typer er dette konkrete gavekort.

Udskriv

[ top ]
Udskriver gavekortet på ny.

Kode

[ top ]
Koden for dette konkrete gavekort. Vha "nyt lblnr" knappen kan der genereres en ny kode på dette gavekort.

Husk at udskrive kortet på nyt i så fald, i og med kunden kun har kendskab til den gamle kode.

Saldo og udstedelsesdato

[ top ]
Saldo > Viser kortets aktuelle saldo, enten i antal klip, eller beløb.

Via "juster saldo" kan man justere saldoen - både positivt og negativt. Ved justering af saldoen skal operatørens initialer indtastes inden saldoen kan justeres. Dette er for at dokumentere, hvem der har justeret saldoen og hvornår. Justeringer af saldoen vil fremgå af "gavekort benyttelse" listen nederst - og vil også fremgå af kasserapporterne.

Via "udbetal saldo" kan saldoen på gavekortet udbetales kontant. Dette kræver ligeledes indtastning af operatør initialer, og vil også fremgå af kasserapporterne.

Udstedt > Viser hvornår gavekortet blev solgt.

Modtager

[ top ]
Viser info om modtagere af gavekortet. Via "vis modtager" kan man åbne kunde detaljerne på ham/hende, og via "ny modtager" kan en eventuel alternativ modtager vælges.

Hilsen fortæller, om der er angivet en hilsen ifm gavekortet - og via "vis hilsen" kan detaljerne om hilsen'en ses.

Køber

[ top ]
Viser info om køberen af gavekortet. Via "vis køber" knappen, kan man se alle kundetaljer for køberen.

Forbrug af gavekortet

[ top ]
Viser detaljer om gavekortet, og hvad der har været af bevægelser på gavekortet.

Ved at dobbeltklikke på de enkelte linjer, vil transaktionbslisten åbne med den konkrete ordre, så man derigennem kan se yderligere detaljer.