Gavekort

Gavekort listen

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via menuen System > Billetopsætning > Kort, kan de generelle gavekort typer i Integra administreres.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Gavekort > Solgte gavekort - detaljer > Gavekort type

Ny/rediger/slet

[ top ]
Ny > Opret ny gavekort type. Åbner vinduet "gavekort - opsætning".

Rediger > Rediger opsætningen af det valgte gavekort i listen. Sker via vinduet "gavekort - opsætning".

Slet > Slet det valgte gavekort.

Gavekort listen

[ top ]
Liste med de gavekort typer, der allerede er oprettet i Integra. Hver enkel type kan redigeres via "rediger" knappen - eller ved at dobbeltklikke på kortet i listen.