Gavekort

Solgte gavekort

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via menuen Kunder > Kreditorer, kan man se alle de gavekort med kode, som Integra har udstedt.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Gavekort > Gavekort opsætning > Kode/nummerering

Søgefelt

[ top ]
Herfra kan man søge på køber, modtager og gavekort koden. Hvis man skal finde et konkret gavekort.

Gavekort listen

[ top ]
Viser alle gavekortene. Viser henholdsvis køber, modtager, korttype, udstedelsesdato, kode - og hvad der er tilbage på kortet. Detaljerne for de enkelte gavekort kan ses, ved at dobbeltklikke på en af linjerne i arket. Derved åbnes vinduet "solgte gavekort - detaljer".

Total

[ top ]
Summen af alle udestående på udstedte gavekort.