Listen

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Listen med alle kunder. Viser heartbeat status for hver enkel kunde.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
2. april 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
Der henvises til denne omtale fra:
•  Support værktøj > Start af support værktøjet > Genvejen på skrivebordet.

Kunder

[ top ]
Listen med kunder. Du dobbeltklikker blot, for at åbne detaljerne for de enkelte kunder. Læs mere om detaljevinduet her.

Heartbeat info

[ top ]
Drifts- og statusdetaljer om de enkelte kunder.

Heartbeat > Hvor lang tid siden er det, at vi har fået det sidste heartbeat fra den aktuelle kunde,
CPU > Hvad var CPU forbruget ved sidste heartbeat.
RAM > Hvad var RAM forbruget ved sidste heartbeat.
HD > Hvad var harddisc forbruget ved sidste heartbeat.
DB > Hvad var datbase status ved sidste heartbeat.

De enkelte felter markeres med rødt, hvis der er problemer/potentielle problemer.

Opdater

[ top ]
Opdaterer listen med de seneste info - gøres også automatisk hvert 30'e sekund.