Kommunikation via nyhedsbreve

SMS nyhedsbrev

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Integra kan udsende SMS nyhedsbreve - det sker via menuen SMS > SMS nyhedsbrev.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale, fra følgende FAQ-spørgsmål:
•  Jeg har brug for at sende en vigtig information, til alle kunder på en bestemt forestilling - hvordan gør jeg?

Nyhedsbrevstype

[ top ]
Her angives, hvem der skal modtage SMS'en.

Send til alm SMS modtagere > Herved udvælges alle kunder, der er markeret som modtagere af SMS nyhedsbrevet.

Send til VIP SMS modtagere > Herved udvælges alle kunder, der er markeret som modtagere af VIP SMS nyhedsbrevet. Herunder kan man også angive, at det kun er modtagere indenfor et bestemt alderssegment der skal modtage.

Service SMS til kunder på udvalgt forestilling > Herved udvælges kunder, der har reserveret eller købt til den angivne forestilling, og som har fået en "SMS advarsel" markering.

Modtager listen

[ top ]
Listen over modtagere, som matcher kriterierne angivet ovenfor. Ved dobbeltklik på en modtager, åbnes hans/hendes kundedetaljer.

Indtast SMS'en

[ top ]
I dette felt, at selve SMS'en indtastes. Øverst til højre tælles det op, hvor mange tegn der er indtastet - samt hvor mange SMS'er pr modtager det svarer til. Er der fx 100 modtagere, og er beskeden 2 SMS'er lang, så vil dette resultere i, at der sendes 100 modtagere * 2 SMS'er = 200 SMS'er.

Send SMS

[ top ]
Klik her, for at sende SMS'en. Integra vil sende SMS'erne til 10 modtagere af gangen, indtil der er sendt til alle modtagere.