Salopsætning

Salopsætning - sektioner

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via menuen System > Systemopsætning > Sale > Sædesektioner, kan salenes eventuelle sektioner styres. Det er herigennem, at man kommer ind og styre de enkelte sektioner, samt hvilke sæder der er tilknyttet de enkelte sektioner. Mulighederne ift sektioner, er beskrevet nedenfor.

En 'sektion' er en gruppe af sæder i en given sal. Hver sektion kan sættes op på forskellige måder. De kan styres ift:
  • Navn: Skal evt sektionsnavn med ud på billetter, og hvordan
  • Pris: Skal sæder i denne sektion koste mere eller mindre end den ordinære billetpris, eller skal de køre med deres helt egen specielle pris?
  • Farve: Skal sæderne i denne sektion fremhæves med en speciel farve

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
16. april 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146
Der henvises til denne omtale fra:
•  Salopsætning > Salopsætning > Sektioner

Der henvises til denne omtale, fra følgende FAQ-spørgsmål:
•  Kan jeg angive, at bestemte sæder i min sal, skal koste mere eller mindre end andre sæder?

Sektioner

[ top ]
Her listes de sektioner der allerede er oprettet i systemet. Når en sektion markeres, så vil de tilhørende sæder blive markeret ovenfor i salsbilledet.

Ny > Opret en ny sektion. Åbner vinduet til styring af sektions-detaljerne.

Rediger > Rediger den valgte sektion. Åbner vinduet til styring af sektions-detaljerne.

Slet > Slet den valgte sektion.

Sæder tilknyttet den aktuelle sektion

[ top ]
Man kan markere X antal sæder - med musen - oppe i salsbilledet, og via "tilføj" eller "fjern" knappen henholdsvis tilføje og fjerne sæder, til den valgte sektion.

Salsbilledet

[ top ]
Viser salen, og de fremhævede sæder er de sæder, der er tilknyttet den valgte sektion i listen nedenfor.