Installation af udstyr

Sekundær touchskærm

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Driver og vejledning ift opsætning af sekundære touchskærm.

Er skærmen allerede koblet til computeren, så start med at kobel den fra.
Download, og installer driveren. Den kan hentes herfra:

Når installationsprogrammet spørger ift input metoder, så vælg "elotouch usb".

Når installationen er gennemført, så tilslut USB-kablet fra den sekundære skræm igen. Windows bør nu genkende den som en "EloTouch LM1230" enhed. Samtidig startes driveren op i taskbar'en, med et elo-ikon.

Højre-klik på elo-ikonet, og vælg "align", for at kalibrere skærmen. Højre-klik igen på elo-ikonet, og vælg "Elo Touchscreen Properties" - vælg "mode", og marker "click on touch". Klik "ok".
Når det er gennemført, bør alt virke som det skal.

Opdateret den
13. september 2013