Peak overvågning

Opdateret den
29. juni 2012

fra og med version

Perioden

[ top ]
Info om hvilken periode I ser tal for + info om, hvornår siden er loadet og hvornår den evt automatisk genindlæses.

Stats

[ top ]
Ordrer > Antal ordrer solgt eller reserveret indenfor den angivne periode.
Sæder > Hvor mange sæder omfatter de her ordrer
Omsætning > Og hvad er det værd i DKK

Første linje - sort > er det summerede for hele perioden
Anden linje - grøn > er ændringer siden du/I sidst klikkede på "opdater" eller siden opdaterede sig selv
Trejde linje - grå > fortæller, hvad der aktuelt ligger af temp-ordrer

Perf

[ top ]
"Aktivteter" dækker over antal oprettede poster i vores ordrelog. Det grønne tal, er hvor mange aktiviteter der er kommet til siden sidste genindlæsning.

Nedenfor er performance data fra serveren:
tid > hvor gl er performance data
cpu > cpu belastningen (den måler over 30-45 sekunder)
ram > ram belastningen
db > antal database forespørgsler i sekunder

Serveren opdaterer performance tal cirka én gang i minuttet i øjeblikket. Og de reloades på denne side også cirka én gang i minuttet.

Detaljer

[ top ]
Tallene delt ud på segmenter af 15 minutter

Temp

[ top ]
Aktuelle info om temp-ordrerne i systemet - og alderen på den. Alder er X min siden sidste aktivitet på ordren. Reserveres, sælges eller slettes ordren, så er den ikke en temp-ordre længere.

Temp-ordrer fortæller om, hvor mange der er igang med at lægge ordrer på hjemmesiden.