Salg

Dagens forestillinger

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Det helt primære vindue i Integra, hvor listen med dagens forestillinger vises. Det er herfra alle reservationer og salg startes med mere.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
18. juni 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.173

Liste visning

[ top ]
Listen med dagens forestillinger, kan vises på tre forskellige måder:
  • Vis kort liste > Dagens forestillinger er foldet ud, og der vises dato-overskrifter til og med søndag
  • Vis alle dage > Dagens forestillinger er foldet ud, og der vises dato-overskrifter for alle fremtidige dage
  • Vis lang liste > Alle dage er foldet helt ud

Dagens forestillinger

[ top ]
Dette er listen med dagens forestillinger. Du kan bevæge markeringen med piletasterne, og du kan også flytte den med musen.

Du kan folde en dato ud ved, at flytte markeringen til en datooverskfit, og taste enter. Derved foldes alle forestillinger for den valgte dato ud.

Er en forestilling markeret kan du:
  • Taste et tal, mellem 1 og 9 > Derved vil der åbnes et salg til den markerede ordre, og der vil med det samme, blive booket et antal sæder svarende til det tal du tastede
  • Taste "s" som sælg > Derved åbnes bookingvinduet for den valgte forestilling. Booking vinduet vil så opføre sig, så det matcher en salgs-situation
  • Taste "b" som bestil > Derved åbnes bookingvinduet for den valgte forestilling. Booking vinduet vil så opføre sig, så det matcher en bestillings-situation
  • Taste "i" som info > Derved åbnes vinduet med forestillingsinfo, hvor du kan se alle detaljer om den aktuelle forestilling incl de ordrer der er lagt på den
  • Taste "p" som produkter > Er der oprettet bislagsprodukter til den angive forestilling, så vil et vindue med disse blive åbnet
  • Taste "r" som restaurant > Der restaurant modulet aktiveret, så vil dette åbne, med tider tilpasset den aktuelle forestilling
Du kan - uanset hvad der er markeret:
  • Taste "esc", så vil listen blive genindlæst, og markeringen vil blive flyttet til toppen af listen, og næste forestilling i dagens program vil blive markeret.
  • Taste "d", for at sælge en bestilling > Så vil d-søgningen blive åbnet, og du kan fx søge en ordre frem udfra kundens telefonnummer
  • Taste "j", for at hoppe til en bestemt dato
  • Taste "k" for at lave en søgning efter specifikke sæder som skal være ledige

Administrator indstillinger

[ top ]
Knapper som kun 1StepAhead har adgang - bruges til aktivering/deaktivering af diverse features i Integra.

Menulinjen

[ top ]
Menulinjen, som giver adgang til alle de sekundære funktioner i Integra. Alt efter hvilken adgang du logger på Integra med, så vil de forskellige menupunkter være aktive/inaktive.