Salg

Transaktionslisten

[ forsiden | kategori | udskriv ]

Via Salg & bestilling > Transaktionslisten, eller via genvejen F4, kan Integra's transaktionsliste åbnes.

Klik indenfor de røde markeringer på
skærmbilledet for detaljerede beskrivelser.
De er også listet nedenfor.

Opdateret den
8. marts 2012

Denne omtale gælder
fra og med version
1.2.146

Søgekriterier

[ top ]
Herfra kan man angive, hvilke transaktioner man ønsker at se i listen nedenfor.

Dato > Vis kun transaktioner for den valgte dato. Det er muligt at vælge "alle dage".

Terminal > Vis kun transaktioner fra den valgte terminal. Det er muligt at vælge "alle terminaler".

Søg > Her kan der søges på (kunde navn, telefon, ordrelinje tekst og stregkode) ELLER (telefon, ordreid og ordrelinjeid). Søgninger på tværs af disse kriterier kan desværre ikke lade sig gøre.

Søg på ordre total > Markeres dette felt, så vil Integra søge efter ordrer, med en total der svarer til det der står i søgefeltet. Skriver man fx "100" i søgefeltet, og markerer "Søg på ordre total", så vil Integra søge ordrer frem, med en total på 100,00 kroner.

Vis alle ordrer > Som udgangspunkt, så viser transaktionslisten kun afsluttede ordrer. Markeres dette felt, så vises alle ordrer i systemet - uanset om det er resverationer, salg eller krediterede ordrer.

Transaktionslisten

[ top ]
Viser de transaktioner der matcher søgekriterierne angivet ovenfor.

Ordre detaljer, for den valgte ordre

[ top ]
Her kan stort set alle detaljer for den valgte ordre ses.

Vis log > Åbner den detaljere ordrelog, hvor man kan se alt hvad der er sket på ordren.

Vis kunde > Åbner kundedetaljerne for ordrens kunde.

Vis/rediger > Er der billetter på ordren, så vil man via "vis/rediger" knappen åbne reservations-vinduet, og se de sæder der er reserveret på denne ordre.

Ordrelinjerne omfatter alle linjer på ordren - samt hvordan hver enkel linje er betalt.

Genudskriv > Genudskriv billetter for ordren - kun aktiv, hvis der er billetter på ordren.

Kvittering > Udskriv en kvittering for ordren.

Genåben > Genåben ordren (denne funktion kan generelt aktiveres/deaktiveres via System > Systemopsætning > Biografstamdata).

Krediter > Åben krediteringsvinduet for denne ordre, hvorfra hele - eller dele af - ordren kan krediteres.